[Màlaga] Càrrega policial contra el #15M i veïnat de Las Flores que intentaven aturar un desnonament[Màlaga] Càrrega policial contra el #15M i veïnat de Las Flores que intentaven aturar un desnonament - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:21
[Màlaga] Càrrega policial contra el #15M i veïnat de Las Flores que intentaven aturar un desnonament


Màlaga, 15 de setembre de 2011. Al voltant de les 09.30 del matí uns 30 membres del Moviment 15-M a Màlaga romanien de manera pacífica davant la porta d'un domicili que havia de ser desnonat al barri de Les Flors mentre 8 policies nacionals vigilaven la zona. En arribar el secretari judicial un home ha intentat intervenir amb ell i en aquest moment policies nacionals ja havien 10 antiavalots més que van començar a carregar brutalment contra els manifestants i veïns sumats a la causa. Les càrregues s'han efectuat indiscriminadament contra dones, homes, ancians i nens amb cops de puny, puntades de peu, empentes que els han fet rodar per les escales. A mesura que ha avançat el matí, les càrregues s'han anat succeint de manera cada vegada més violenta i els agents han arribat a disparar pilotes de goma contra els ciutadans i ciutadanes.

El secretari judicial ha determinat prorrogar la data del desnonament fins al 10 d'octubre. Un cop comunicada la decisió del secretari s'han efectuat més càrregues contra els veïns i membres del moviment.

En aquests moments, els antiavalots de la policia nacional han bloquejat les entrades i sortides del barri i segueixen carregant amb trets de boles de goma contra els veïns i veïnes de la barriada.

El moviment 15-M a Màlaga s'ha mantingut pacífics en tot moment. Denunciem les càrregues desproporcionades contra ciutadans indefensos. Defensem el dret fonamental inclòs en la Constitució Espanyola que anuncia que tota persona té dret a un habitatge. Per això, denunciem els processos de desahaucios que s'efectuen diàriament contra ciutadans i ciutadanes deixant-los sense llar.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv