Occupy Wall Street - 5 minuts de càmera lenta #17sOccupy Wall Street - 5 minuts de càmera lenta #17s - SantsTV
 Art 
Publica a Diaspora Web
04:51
Occupy Wall Street - 5 minuts de càmera lenta #17s


Tenia curiositat per veure com aquest esdeveniment es juga fora, així que em tiro 20:00-22:00 el 17 de setembre a l'Assemblea General en Zuccotti Park. Em va commoure el sentit de comunitat, i impressionat pel nivell de cooperació i la disciplina entre els ocupants.

La presència policial era gran, però que semblava estar sota les ordres de no escalar el conflicte. Ambdues parts es van mostrar respectuosos i no de confrontació.

Aquest és un grup de persones apassionades, que es tracti, i intel ligent. El seu comportament al parc va suggerir una gran estima per la democràcia, i el desig de tallar a través dels mitjans de comunicació i obstrueixen els canals polítics per comunicar un missatge que se senten és molt important.

Aquest vídeo conté gairebé cinc minuts de les matèries primeres en càmera lenta clips de celebrar i documentar les cares i els sentiments del 17 de setembre.

Jo volia treure això dins de les 24 hores de la sessió. Qualsevol que em conegui va a entendre el que és un monumental poder de la voluntat que va tenir per mi sortir d'aquest gran mesura sense editar. :)

Espero que us agradi.

-Eric Brown

Música per VLOOPER: Vlooper

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv