Matías González, en risc de desnonamentMatías González, en risc de desnonament - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
05:37
Matías González, en risc de desnonament


Matías González, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, té una amenaça de desnonament de l'pis del carrer Gran de Sant Andreu 470, a Barcelona, ​​avui (4/10/2011).
La crisi va colpejar el barri obrer on tenia el bar, Singuerlín - Santa Coloma de Gramenet - i va causar la disminució dels clients. Va perdre el negoci i sense ingressos no va poder pagar la hipoteca del seu pis. Ara està amenaçat amb la pèrdua del seu habitatge i amb un deute al voltant dels 120 mil euros. Per què si et treuen el pis et mantenen un deute impossible de pagar? Matías i moltes com ell, reclamen una segona oportunitat: la societat hauria de exigir-la.

Dació en pagament. Lloguer social. Nova llei de l'habitatge. Stop desnonaments.

Matías demana ajuda per evitar el desnonament.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv