U.E. Sants 7 - C.F. Olesa de Montserrat 0U.E. Sants 7 - C.F. Olesa de Montserrat 0 - SantsTV

El partit
U.E. Sants 7 C.F. Olesa de Montserrat 0
Camp de L'Energia (09/10/2011 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 5)
Els primers minuts el Sants va sortir amb força, creant oportunitats i amb el domini de la pilota. En el minut 22 en un contratac del Sants, l'ultim defensa de l'Olesa fa falta sobre el davanter i l'arbit el va expulsar amb vermella directa. L'ausencia del defensa no es feia notar, pero llavors van començar les errades de l'Olesa. Després d'un mala pasada de la davantera santsenca el porter agafa la pilota, la tira a terra per fer una pasada al seu defensa, pero Cano molt murri es creua i fa el primer gol a porta buida. Deu minuts mes tard, el porter rebutja malament un xut de Xavi Pascual, i Cano de nou esta atent per fer el segon. Un parell de minuts mes tard, una bona jugada del Sants acaba amb Peque entrant per la banda i centrant al segón pal on Raul sol fa el tercer.
El partit ja semblava sentenciat ja que l'Olesa feia ben poc per tindre la pilota, pero la segona part va começar amb bones oportunitats pels dos equips. Mentres la del Sants Raul la convertia en el 4 a 0 amb un altre regal, la de l'Olesa s'estavellava al travesser. A partir d'aqui el Sants semblava que habia decidit esperar, i l'Olesa va tindre una mica mes la pilota. Així en el minut 70, en una jugada que sembla assajada, Xavi Pascual va fer el cinqué per l'esquadra amb un xut colocat desde fora l'area. Cinc minuts mes tard a la sortida d'un corner Quim Ruiz feia el sisé amb un bon cop de cap. I per rematar-ho, dos dels jugador sortits de la banqueta van fer el seté. Castillo recupera una pilota en la propia area, la condueix per tot el camp, fa una excelent pasada a Edu Allaume el cual acaba driblant defensas i porter per ficar la pilota a la xarxa.
Bon partit el del Sants, pero sobretot va ajudar la falta de confiança en si mateix que va demostrar l'Olesa.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Fabregat, Quim Ruiz, Albert, Javi López, Xavi Pascual (Castillo min. 85), Peque (Ridao min. 61), Edu Soler (Galo min. 76), Cano (Edu min. 80), Marc Juste, Raul Hernández (Heras min. 70).

C.F. Olesa de Montserrat: Alberto, Funes, Roger Peña, Dennís, Valle (Perea min. 46), Toni Hornos, Pau (Ferran min. 76), Hidalgo (Escalé min. 58), Juanlu, Óscar (Carlos min. 65) i Juanito (Arbonés min. 58).