Obrint Pas - La Vida Sense TuObrint Pas - La Vida Sense Tu - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
05:18
Obrint Pas - La Vida Sense Tu


Protagonistes
Jarit, Dimonis de Benimaclet, L'Horta, Salvem el Cabanyal, El Terra, Ca Revolta, El Racó de la Corbella, Xavi Castillo, Escola Valenciana, Miquel Gil, Pep Gimeno el Botifarra, Rapsodes, Arrap, Orxata Sound System, Fòrum per la Memòria, Col·lectiu Lambda.

Espais
Enregistrat a València; Barri del carme, Plaça de la Mare de Déu, La Llotja, El Mercat Central, El Cabanyal, Russafa, Benimaclet, Torres de Serrans, Palau de la Música, Cementiri Municipal, CEIP Pare Català, Octubre Centre de Cultura Contemporania, l'Horta de València, l'Horta d'Alboraia, la Punta, l'Albufera.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv