OVN. Assemblea #Edifici15o - Obrint camins (Cas)OVN. Assemblea #Edifici15o - Obrint camins (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:20
OVN. Assemblea #Edifici15o - Obrint camins (Cas)


Si vivim en temps de guerra, en què un neoliberalisme capitalista ferotge està llevant la vida, literalment i metafòricament, a éssers humans de tot el món, ha arribat l'hora d'establir una força de socors amb els i les heridxs d'aquesta nova tipologia de guerra econòmica.

Mira al voltant teu, al teu carrer, al teu barri, al teu poble, a la teva ciutat. I mira't a tu mateixa, a tu mateix. Al 99 per cent de nosaltres ja ens ha afectat i només amb l'ajuda mútua, organitzant i comprometent, podem plantar cara a aquest atac financer mortífer.

Aquest vídeo vol donar-li veu a una més d'aquestes petites grans històries de ciutadans que lluiten per solucionar una situació d'emergència impostergable, tenir un sostre sota el qual acollir a les seves famílies, però que també lluiten per tots nosaltres, obrint camins pels quals hi ha de començar a caminar amb decisió.

http://edifici15o.wordpress.com

edifici15o@gmail.com
#edifici15o

Carrer Almagro, 2-4, Barcelona

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv