KaseO Jazz Magnetism - BoogalooKaseO Jazz Magnetism - Boogaloo - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
04:00
KaseO Jazz Magnetism - Boogaloo


1r Videoclip de Kase.O Jazz Magnetism, es tracta d'un tema clàssic que tots hem gaudit durant el viatge en creuer (gira) 2009 - 2011.

Produït per: Berberecho Productions http://www.youtube.com/user/kotetiko
Títol: boogaloo

Kase.O "Convidem al director Kote a l'estudi per documentar la gravació del disc i les dues setmanes em tenia preparada aquesta sorpresa a manera de videoclip, el vídeo combina imatges íntimes de les sessions amb l'estètica de portades de clàssics del Jazz. Aquesta fet des de la humilitat i l'homenatge ".

El disc conté 15 versions de temes clàssics i col·laboracions.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv