Compay Gallo - Marianito me quiere gobernarCompay Gallo - Marianito me quiere gobernar - SantsTV
 Humor 
Publica a Diaspora Web
03:48
Compay Gallo - Marianito me quiere gobernar


Marianito ens vol governar, però Compay Gallo no vol seguir-li la corrent. Noi, deixa de fer el ronso i passa a l'acció!

Homenatge a una mítica cançó del compare Ñico Saquito: "Maria Cristina me quiere gobernar". Com que la lletra ja no és actual, Compay Gallo i els seus amics li tiren una capa de pintura.

_________________________GALLO__________________________
_______Grup Aviari Lliure i Lúdicament Organitzat_______
__________ Anem a muntar un bon pollastre !_____________

GALLO Neis en resposta al progressiu esfondrament dels prinsipis humans en la sosietat occidental. En un món sumit en una profunda crisi econòmica i de valors, GALLO s'erigeix ​​com una plataforma d'opinió aviària, un THINK TANK alternatiu i lliure. Dirigit per un Pollastre Cubà expert en corrals, GALLO es proposa donar una lliçó d'humanitat a una sosietat una mica deshumanitsada.

¿Ens hem begut l'enteniment?

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv