Assemblea #habitatge18n, 20/11/2011Assemblea #habitatge18n, 20/11/2011 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
22:13
Assemblea #habitatge18n, 20/11/2011


Habitatge 18N Un edifici recuperat de l'abandonament especulatiu per a l'habitatge de persones precàries amb renda baixa al barri d'Hostafrancs.

Habitatge 18N Iniciativa que forma part del moviment 15M i que respon a la crida a l'acció per un habitatge digne engegada per les assemblees de tots els barris de la ciutat.

Habitatge 18N Projecte comunitari, col·lectiu, assembleari i autònom, en constant procés d'actualització i transformació, començat per l'Assemblea indignada del barri de Sants del 15M, amb el recolzament de gent d'arreu.

Habitatge 18N Treballem per l'extensió de la reapropiació comunitària d'edificis buits en mans de la banca i els grans propietaris. Animem a totes les assemblees de barri a realitzar accions similars per tot el territori. Volem anar més enllà de la labor purament assistencial, no practiquem la "beneficiència" sinó el suport mutu i l'empoderament col·lectiu. Teixim relacions horitzontals, de igual a igual, no de dalt a baix.

Habitatge 18N És una crida al reapropiament generalitzat d'allò comú. Implica una col·lectivització dels recursos públics per retornar-los a la seva funció social. Durant segles, l'estructura del poder capitalista, a través de l'estat i el mercat s'ha apropiat i privatitzat de tots els béns públics, entre ells, l'habitatge. És hora de mancomunar esforços mitjançant la cooperació social i la solidaritat per recuperar allò que mai ens havien d'haver expropiat, la nostra capacitat d'autoorganitzar-nos per viure.

MAI MÉS SOLES!!! JUNTES HO PODEM TOT!!!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv