Calle 13 - Prepárame la CenaCalle 13 - Prepárame la Cena - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
05:12
Calle 13 - Prepárame la Cena


Calle 13, la banda que va arrasar amb els Latin Grammys 2011, i que es caracteritza pel seu estil musical eclèctic, les seves lletres satíriques i el seu comentari social sobre temes llatinoamericans va donar els drets de "Prepárame la cena" un tema musical de la seva més recent i guardonat àlbum, entrin els que vulguin, amb el qual es va realitzar un videoclip amb la finalitat de generar consciència sobre el tema del tràfic i l'explotació.

El impactant videoclip s'enfoca en com el tràfic i l'explotació de nens i adolescents els roba la seva infància. És així que veiem a aquests nens convertits en gent gran, la seva joventut arrabassada per les condicions miserables a les que són sotmesos i l'espiral de misèria que el tràfic i l'explotació suposen.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv