Inauguració de la pista de gel de plaça CatalunyaInauguració de la pista de gel de plaça Catalunya - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
08:14
Inauguració de la pista de gel de plaça Catalunya


Almenys 30 indignats han protestat durant la inauguració de la pista de gel de Plaça Catalunya, la qual finalment no s'ha pogut dur a terme. La Guàrdia Urbana ha acabat acordonant la pista de gel davant les intencions dels indignats que pretenien entrar amb pancartes reivindicatives, és més, un parell d'ells ho han aconseguit. En aquestes pancartes es recordava a l'alcalde, Xavier Trias, que "la plaça és pública" i es demanava una "pista de gel gratuïta".

La protesta, però, no ha estat el motiu pel qual s'ha ajornat la inauguració de la instal·lació fins a dissabte. Uns problemes elèctrics impedien que el gel es mantingués a la temperatura adequada, cosa que significava un greu perill per la seguretat dels usuaris. Davant la situació, els representants de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Barcelona comerç han decidit deixar l'acte inaugural per demà. Aquesta pista de gel farà finalment 1.200 metres quadrats i costarà 5.000 euros posar-la i 400.000 euros mantenir-la.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv