[Egipte] Crua repressió a #Tahrir[Egipte] Crua repressió a #Tahrir - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:48
[Egipte] Crua repressió a #Tahrir


El desallotjament de la plaça Tahrir el passat dissabte ha tingut un balanç aproximat d'onze morts i centenars de ferits en mans de l'exèrcit que ha utilitzat armes de foc i amb pals.

Al país més poblat del món àrab i peça clau geoestratègica de la regió, els 18 dies que van fer caure el rais Hosni Mubàrak van ser succeïts per una transició clarament tutelada per un poder militar poruc a l'hora de cedir quotes de poder. Les dubtoses eleccions encara en curs plantegen una llarga transició amb un escenari tripartit entre un Consell Superior de les Forces Armades visiblement afectat, uns Germans Musulmans coronats per les urnes, i unes forces revolucionàries fortes al carrer però encara febles organitzativament. Ahir mateix hi va haver almenys dos morts i un centenar de ferits en xocs entre manifestants i la policia militar davant la seu del Consell de Ministres al Caire.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv