A la merda el dia tres!A la merda el dia tres! - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:28
A la merda el dia tres!


El dissabte 3 de desembre és el Dia internacional de les persones amb discapacitat. La comissió de Diversitat Funcional BCN 15M i tot el moviment 15M manifestem que la discapacitat no existeix.
Us convoquem a una acció de denúncia el dissabte 3 de desembre a les 17h, a la Plaça Sant Jaume. Es ferà una concentració contra la desigualtat, una performance i lectura del manifest a continuació:

Una setmana de diferència, tot un món de diferència

En l'anomenat "Dia internacional de les persones amb discapacitat" el Moviment del 15-M vol manifestar que la discapacitat no existeix, que la discapacitat és un constructe social que estableix relacions de desigualtat i dominació basades en la manca de respecte per les diferències humanes i en el mite de "l'individu autònom" que no necessita dels altres.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv