U.E. de Sants 1 - U.E.Rapitenca 3U.E. de Sants 1 - U.E.Rapitenca 3 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:36
U.E. de Sants 1 - U.E.Rapitenca 3


El partit
U.E. Sants 1 U.E. Rapitenca 3
Camp de L'Energia (15/01/2012 12:00)
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 16)
El joc del Sants de les tres últimes jornades comença a ser preocupant. No per perdre contra els equips d'adalt, sino per encaixar 11 gols en 3 partits, quan en els 13 anteriors només duia 8 en contra. No per fer un gol a cada partit, sino perque genera molt poques oprtunitats, sobretot quan no hi son Edu Soler i Xavi Pascual al mateix temps al camp.
El partit va tindre poca historia. La Rapitenca fora de ser un lider dominador, simplement va aprofitar molt be les poques oportunitats que va tindre. El Sants per la seva part va estar molt imprecís al darrera. El primer gol arriba després de concedir cuatre corners consecutius, i el segon perdent una pilota que comença en una falta a favor i amb superioritat numèrica. Al davant va xutar molt poc. El gol va arribar després de que l'àrbit assenyales un lliure directe fora de l'area per una falta dins de l'àrea, pero Xavi Pascual la va transformar magistralment.
Ara em d'esperar que el Sants torni agafar el bon tó que l'ha portat adalt de la taula.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Cristian (Didac 65'), Fran (Quim Ruiz 63'), Raul Hernandez, Javi López, Castillo (Texeira (Heras 53') 46'), Fabregat, Xavi Pascual, Michael, Gala, Alex Burch (Peque 75').

U.E. Rapitenca: Raül, Yélamos, David López, Mario, Christian, Teixido, Callarissa, Alexis (Alex Forés 57'), Javi Ortega (Jorge González 24'), Javi Ramos (Obiol 68'), Guachapa.
Col.legiats
Lluis Brunner López. Jordi Ribas Serra, Lluis Gahete Ferrer.

+ info: U.E. Sants - U.E. Rapitenca

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv