Mort de Fraga a CanaletesMort de Fraga a Canaletes - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:19
Mort de Fraga a Canaletes


Centenars de persones es van concentrar el passat dilluns 16 de gener del 2012 al vespre al voltant de la font de Canaletes, a la Rambla de Barcelona, per celebrar la mort de l'exministre de Franco mort diumenge, Manuel Fraga.

Els antifeixistes van brindar i van realitzar una manifestació espontània fins la seu del PP i la Prefectura de la Policia Nacional espanyola a Via Laietana.

+ info: Centenars de persones celebren la mort de Fraga a Barcelona

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv