@Iaioflautas en #RebelionBus@Iaioflautas en #RebelionBus - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:45
@Iaioflautas en #RebelionBus


Ocupació de la línia 47 de bus de TMB en una acció de @iaioflautas, l'1 de febrer de 2012.

Manifest:
Avui, dimecres 1 de febrer de 2012, els i les @iaioflautas ens sumem a la rebel·lió ciutadana davant la pujada abusiva de les tarifes del transport públic i de les retallades dels serveis en autobusos i metro per part de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), així com l'agressió contra les seves treballadores.

Ens adherim a altres iniciatives que pretenen mostrar el rebuig a una destrucció programada dels serveis públics de transport a la nostra ciutat:

-les protestes dels dimarts #joapeu de la plataforma @_tmb51;
-les iniciatives #yonopago que proposa una acció a tots els metros de l'Estat avui a les 19h. A Barcelona a l'estació de metro de Plaça Catalunya
-la iniciativa @redMEMETRO (http://www.memetro.net/)
-la iniciativa T11 (http://t11targeta.blogspot.com)
-la Carta de treballadors i treballadores, veïns i veïnes contra les retallades i les pujades de tarifes de TMB;
-les mobilitzacions de les treballadores i treballadors. Si les seves reivindicacions no se satisfan el 27 de febrer faran una aturada coincidint amb el primer dia del Congrés Mundial de Mòbils.

Amb l'augment tarifari d'enguany el bitllet senzill va passar de costar 1.45 a 2 euros i la T-10, la més utilitzada pels usuaris, va patir una pujada del 12% arribant als 9.25 euros, molt per sobre de la inflació.

Rebutgem l'augment de les tarifes, el pla de retallades salarials que ha plantejat la direcció, volem que es torni a contractar els treballados acomiadats coincidint amb la supressió de línies, i la dimissió de la direcció actual. A més, reivindiquem que s'aprovin tarifes reduïdes per a les persones grans, la gent sense feina i altres col·lectius colpejats per la crisi.Volem que es mantinguin i s'ampliïn les línies d'autobusos de barri, molt importants per garantir la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat.

En definitiva, volem continuar denunciant els plans de l'oligarquia financera i els seus polítics còmplices per fer-nos pagar la seva crisi, imposant una política d'austeritat al 99%, que només porta a un enfonsament de l'economia i al deteriorament de les nostres condicions de vida i les de les nostres filles i nétes; aprofitant per privatitzar serveis públics i fer negoci amb el que és de totes.

Contra la pujada abusiva dels preus del transport públic!
Per uns serveis públics dignes!
Juntes podem!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv