#4f #2012 #Desmontaje4f #Desmontatge4f#4f #2012 #Desmontaje4f #Desmontatge4f - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:59
#4f #2012 #Desmontaje4f #Desmontatge4f


Vermut i Manifestació pel 6è aniversari d'un dels pitjors casos de corrupció policial a Barcelona. El testimoni de dos policies va portar a la presó a varis innocents al judici pel cas 4F, entre ells, Rodrigo Lanza, que segueix empresonat. Patricia Heras va decidir treure's la vida abans de complir una condemna injusta.
Els mateixos policies van ser condemnats posteriorment per tortures i fals testimoni en un altre judici. Exigim una revisió immediata del cas 4F i la posada en llibertat de Rodrigo Lanza.

+ info: Desmontatge 4F

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv