[PV] Protesta de suport als estudiants del #IESLluisVives[PV] Protesta de suport als estudiants del #IESLluisVives - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
00:50
[PV] Protesta de suport als estudiants del #IESLluisVives


Diversos detinguts en la manifestació pacífica contra la violència policial, tancats a "jefatura" juntament amb la llibertat d'expressió.

El claustre de professors de l'IES Lluís Vives de València, l'AMPA del Centre i el Consell Escolar, reunits el 15 de febrer de 2012, volen fer constar el següent:
Aquesta vesprada, en les proximitats de l'Institut, un grup d'estudiants s'ha concentrat per a protestar contra les retallades en Educació. Arran d'això, s'ha produït una violentíssima i desproporcionada actuació policial, de la qual hi ha testimonis personals, fotogràfics i videogràfics, amb el resultat de diversos alumnes ferits i contusionats, altres amb la roba trencada i fins i tot un detingut, que ha estat dut, emmanillat, a la comissaria de Zapadores i posteriorment, donades les lesions que patia, ha estat portat a un centre de salut.
Volem expressar, com a claustre de professors, com a associació de pares i mares, i com a Consell Escolar, la nostra més ferma repulsa a aquesta mena d'actuacions, que sens dubte s'emmarquen en els intents reiterats de les nostres autoritats per tal de desprestigiar l'ensenyament públic i criminalitzar-nos a tots els que hi estem compromesos com a professors, personal no docent, estudiants, pares i mares.
Demà dijous, a les 12:45 h, tornarem a concentrar-nos a la porta del nostre Institut, sense alumnes, per tal de seguir protestant contra les retallades, contra la degradació de l'ensenyament i contra la criminalització que els governants intenten fer de l'educació pública. Hi tindrem el suport de pares i mares, així com de diputats i regidors. Convidem els mitjans a ser-ne testimoni.
El professorat de l'IES Lluís Vives de València,
reunit en Claustre Extraordinari.
L'AMPA de l'Institut.
El Consell Escolar de l'IES Lluís Vives
València, 15 de febrer de 2012"

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv