Vetlla per l'assassinat dels serveis públics (14/02/2012)Vetlla per l'assassinat dels serveis públics (14/02/2012) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:36
Vetlla per l'assassinat dels serveis públics (14/02/2012)


14/02/2012- Vetlla' per "l'assassinat" dels serveis públics i plantada de tendes davant del Parlament.

Uns 25 delegats sindicals de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han plantat sis tendes a les portes del Parlament amb la intenció de passar-hi la nit, segons Ricardo Rodilla, portaveu de l'organització.

L'acció s'emmarca en una tarda de protestes que ha concentrat, segons Genoll, uns 300 delegats sindicals de CCOO, UGT i IAC a les portes del Parlament, on han realitzat una acció amb torxes, espelmes i taüts de cartró per denunciar, el que consideren, la mort dels serveis públics.

"Hem volgut escenificar l'assassinat de l'educació, la sanitat, el transport i els serveis públics", ha declarat Montse Ros, portaveu de CCOO, qui ha afegit que "els serveis públics no moren sols, els estan assassinant".

Amb aquesta protesta els sindicats manifesten el seu rebuig contra els pressupostos de la Generalitat, prevista per a aquest dimecres i que, segons el pacte de CiU amb el PP, permetrà aprovar els comptes de 2012 amb el vot a favor de CiU i l'abstenció del PP.

Aquest dimecres al matí, per tant, els manifestants tenen previst tornar a concentrar-se a les portes del Parlament i repartir esqueles de protesta als diputats que accedeixin a la cambra.

Durant tota la tarda també s'han succeït protestes en el sector de l'educació, amb la tancada de docents de desenes d'instituts, escoles i guarderies amb la intenció de passar la nit, per protestar en contra de les retallades en educació i de les seves condicions laborals.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv