El meu Makhzen i jo - أنا و مخزني (VOEngAraSCas)El meu Makhzen i jo - أنا و مخزني (VOEngAraSCas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
41:47
El meu Makhzen i jo - أنا و مخزني (VOEngAraSCas)


El documental "El meu Makhzen i jo - أنا و مخزني", sobre el moviment 20 de febrer a Marroc, s'estrena simultàniament a diverses ciutats del món.

Coincidint amb el 1r aniversari del naixement del Moviment 20 Febrer, que ha aconseguit posar sobre la taula la falta de llibertat, democràcia i justícia social al Marroc, s'estrena a nivell mundial el documental "El meu Makhzen i jo - أنا و مخزني", del director Nadir Bouhmouch.

English/عربي : vimeo.com/36997532

Website: mymakhzenandme.com
Like on Facebook: facebook.com/mymakhzenandme
Follow on Twitter: twitter.com/mymakhzenandme

Shot on: Sony HDV-V1U & GoPro Hero2

*Les fronteres en els mapes no reflecteixen l'opinió dels cineastes. Vegeu goo.gl/gVDbw amb l'exempció de responsabilitat completa.

©NADIR BOUHMOUCH 2011

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv