Art 
Publica a Diaspora Web
"Esto no es crisis, se llama capitalismo" rumba catalana


Acció rumba catalana en una oficina de La Caixa a Barcelona.

COL · LABOREN
PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca)
Docuficció. Acció Ciutadana
Malestar 2.0 / 15M
Art Situacions
RAI (Recursos d'Animació Intercultural)
Flamenc · s i altres persones de Barcelona

INTERVENEN
Al ball
Donna
La Nena NINJA
Chari Lee
A Chili Punk
+ Cuerpazo de Ball

En Alacant
La taxa de Plata
Alba Rikada
Nena Molina

Al toc
XaViSa
Toni Na
Ramón Serrano

Lletra i adaptació
Nena Molina i XaViSa

Suports
Anonymous

Flo6x8 Barcelona 08.02.12 'Això no és crisi, es diu capitalisme' rumba catalana
http://flo6x8.com/acciones/26-esto-no-es-crisis-se-llama-capitalismo
Acció rumba catalana en una oficina de La Caixa a Barcelona.

Dimecres passat 8.02.12, una horda de talons salvatges van mossegar el marbre d'una oficina bancària de La Caixa a Barcelona. Talons salvatges, sí, encara que no parlem d'una seqüela de la pel · lícula d'Almodóvar ni tampoc de l'atracament a un banc (encara), sinó d'una nova acció del col · lectiu flo6x8, aquesta vegada per rumba catalana.
En els últims quatre anys, el col · lectiu flo6x8 realitza accions flamenques en nombroses oficines bancàries de l'Estat espanyol. Es presenten per sorpresa i la lien: canten, ballen i toquen llançant contra la banca tota la força que els proporciona el flamenc.
Aquesta és la seva primera acció col · lectiva a Barcelona, ​​on col · laboren amb els col · lectius locals Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Docuficció-Acció Ciutadana, Malestar 2.0/15M i RAI (Recursos d'Animació Intercultural) i Art Situacions, a més d'altres persones del món del flamenc de la ciutat. La dansa i la música, en aquest cas la rumba catalana, serveixen com a expressió de desacatament a l'ordre financer. Aquest ordre financer que es cola en les nostres vides a través de les oficines bancàries.

Amb aquesta nova acció, flo6x8 abunda en el seu objectiu d'estendre la seva crítica al sistema capitalista a través de la seva pràctica artístic política flamenca. L'acció ha estat fruit d'un taller on, com és habitual, aquest tipus de pràctiques es fa accessible a més gent, no només a especialistes en flamenc. Es tracta de 'flamenc de situació', un flamenc fora de la reunió entre amics · s, fora de l'escenari, fora de l'estudi, que se situa en un context estrany i sota una situació adversa: la desobediència civil. Amb això, flo6x8 reivindica la tradició política en el flamenc, la seva afinitat amb les classes populars, que avui dia són cada vegada més nombroses. Emmarcada en la 'gira cap per avall', en aquesta acció s'aposta, a més, per un acostament al context local, en aquest cas mitjançant la rumba catalana, sota un nou 'món i formes ... del flamenc anticapitalista 'o del' ritu i geografia del flamenc ... d'agitació '.

El nostre agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta acció.
Grup flo6x8
facebook / Paca La Monea
facebook / Flo6x8 (Organització sense ànim de lucre)

PS1: des de dimarts 11.02.12, aquest vídeo serà emès per www.latele.cat
PS2: el 8.03.12 a les 20h al Museu Picasso de Barcelona es presentarà la pel · lícula "Flo6x8: Cos Contra Capital. Un musical flamenc contra el sistema financer" 40'' Pepe Cifuentes, Càmping Produccions. Aquesta pel · lícula acaba de rebre el premi Art Situacions i s'exhibeix al Centre d'Art Santa Mònica, Barcelona. A més, aquests dies forma part de l'exposició "Its the Political Economy, Stupid" al Austrian Cultural Forum de Nova York, on ha rebut elogioses crítiques.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv