Avia Grill [Abuela Grillo] (Cas)Avia Grill [Abuela Grillo] (Cas) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
06:22
Avia Grill [Abuela Grillo] (Cas)


Curt animat produït a The Animation Workshop a Viborg, Dinamarca, per The Animation Workshop, Nicobis, Escorzo, i la Comunitat de Animadors Bolivians, el qual té el suport del Govern de Dinamarca.

Animat per 8 animadors bolivians, dirigits per un francès, música per la ambaixadora de Bolívia a França, composada per un altre francès, un projecte danès, ajudant de producció per un mexicà i una alemana. Adaptat d'un mite ayoreo.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv