Com acabar amb el mal [Como acabar con el Mal] (Cas)Com acabar amb el mal [Como acabar con el Mal] (Cas) - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
01:11
Com acabar amb el mal [Como acabar con el Mal] (Cas)


"Como acabar con el Mal" és una trobada internacional d'activisme creatiu 100% autogestionat, sense patrocinadors (a menys que vulguis patrocinar-tu), i situat fora de qualsevol marc institucional. Es durà a terme els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de març a l'Antic Teatre (anticteatre.com) de Barcelona, i serà gratuït i de lliure accés per a tothom.

Per inspirar comptarem amb la participació d'un bon nombre d'agitadors culturals i activistes arribats de moltes parts del món (Nova York, Buenos Aires, Hamburg, Londres, Sevilla, Barcelona, Madrid ...); vindran amb les maletes carregades d'eines creatives, i molt disposats a compartir amb nosaltres totes les seves tàctiques, les que han fet que les seves accions siguin tan sonades i tan efectives.

Como acabar con el Mal, és una caixa d'eines per enfrontar la crisi amb creativitat.

Como acabar con el Mal

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv