[Itàlia] Dramàtiques escenes d'una 'batalla' entre policies i manifestants anti-TAV[Itàlia] Dramàtiques escenes d'una 'batalla' entre policies i manifestants anti-TAV - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:15
[Itàlia] Dramàtiques escenes d'una 'batalla' entre policies i manifestants anti-TAV


La policia italiana va utilitzar canons hidrants i gasos lacrimògens per reprimir els manifestants que bloquejaven aquest dimecres una carretera a prop de Torí.

Els manifestants portaven diversos dies tallant l'autopista que uneix Itàlia i França, en rebuig a la construcció en aquesta zona d'un xarxa ferroviària per on circularà un tren d'alta velocitat.
Almenys 10 policies, juntament amb diversos manifestants, van resultar ferits en els enfrontaments, mentre que altres 10 persones van ser detingudes.

Els activistes i els habitants de la zona consideren que la construcció és innecessària, ja que existeix un ferrocarril on la capacitat màxima no és utilitzada.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv