[PV] Testimoni de la brutalitat policial[PV] Testimoni de la brutalitat policial - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
06:19
[PV] Testimoni de la brutalitat policial


Testimoni d'Ivan, un company de l'assamblea meruts, al qui la policia nacional va agredir i detindre el passat dimarts 28 de febrer a l'estació d'Ontinyent mentre penjava uns cartells per a un concert.

Conec a Ivan i és una de les persones més treballadores i voluntarioses que conec, mai li he vist ni escoltat les actituds violentes que li imputen els agents.
De fet és prou inverosímil que fera fuga al vehicle policial des del centre del poble fins a l'estació (tot costera amunt) tenint en compte que estava encartellant amb una bicicleta (cola, cartells...). De fet, si anara fugint de la policia caldria que explicaren com es possible que faja "fuga" a dos agents en vehicle i que no la faja a una agent de paisà des de l'estació (on si que hi ha una bona costera cap avall...)

L'agent que el va agredir declara que estava mirant, el que mirava com l'agredien, ha declarat que va ser agredit i la agent que el va identificar en primer terme deia que no estava present. Els testimònis dels estudiants que ho varen vore contradiuen la versió dels agents.

Aquest tipus d'actuacions, dirigides contra una persona significada en les protestes del 15M local, unides a les notícies de pallisses indiscriminades a València fa unes setmanes, conviden a reflexionar sobre la infiltració de violents, indignes de l'uniforme i els valors que hauríen de representar, entre les forces i cosos de seguretat de l'estat.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv