Jo mai, mai... Querella col.lectiva: #som27mJo mai, mai... Querella col.lectiva: #som27m - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
01:29
Jo mai, mai... Querella col.lectiva: #som27m


56 persones vam posar una querella col.lectiva per les agressions que vam patir per part dels Mossos d'Esquadra el 27 de maig passat durant l'operació de neteja de Plaça Catalunya (Barcelona). Però el jutge l'ha arxivat. Nosaltres l'estem recorrent i esgotarem tots els recursos legals. Ajuda'ns a tirar endavant la querella! Col.labora a www.som27m.org. Prou barra lliure a la impunitat policial!

Dimecres 7 de març a les 19.30 vine a la concentració a Plaça Catalunya vestit/da de negre i amb espelmes!!! EXIGIM QUE CONTINUI LA INVESTIGACIÓ!

Col.labora amb nosaltres fent aportacions a: 1491 0001 21 2020962011

#Som27m

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv