Esto no es un anuncio de LoeweEsto no es un anuncio de Loewe - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
04:39
Esto no es un anuncio de Loewe


Quan vam veure l'anunci de bosses de Loewe que ha provocat tant d'enrenou en els mitjans, sentim un malestar que difícilment podia apaivagar amb una paròdia. Vam tenir la necessitat de respondre amb una acció més crítica. A l'extrem oposat al dels joves alegres i despreocupats que ens presenta la marca, hi ha altres joves a Espanya que malviuen del luxe, venent la seva imitació de manera furtiva.
Hem buscat a quatre d'aquests joves, immigrants senegalesos que treballen als carrers de Barcelona, per veure què responien a les mateixes preguntes que planteja l'anunci inicial. Heus aquí el resultat.

El rodatge va durar escassament una hora perquè els nois havien de tornar a la feina.

Cap de les respostes està condicionada o manipulada.

Destinem un pressupost de 200 , de les nostres butxaques, a la producció del vídeo, quantitat que van rebre íntegrament els quatre nois per la seva col·laboració.

Silvia González Laá
Blai Tomàs Bracquart

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv