Reportatges 
Publica a Diaspora Web
02:23
"Mi marido se suicido hace 20 días por la crisis, seguid luchando"


El programa «Protagonistas», d'ABC Punto Radio, rebia aquest matí una trucada de desesperació que pretenia transmetre un missatge d'ànim a aquells a qui la crisi els ha deixat sense un àpex d'esperança. Rosario, una oient del programa, va perdre el seu marit feia només 20 dies després que, desesperat, decidís suïcidar-se davant la falta d'alternatives.

«El meu marit es va suïcidar fa 20 dies pels problemes econòmics que teníem. Cobrava el subsidi per desocupació, només tenia 45 anys i li deien que ja era gran per treballar». No obstant això, Rosario no ha volgut convertir la seva intervenció en un lament i ha volgut donar un missatge d'esperança als qui es troben en una situació desesperada.

«Ell va decidir agafar el camí més fàcil i deixar-nos a mí, a les filles i els néts. Això és una crida perquè se sàpiga que hi ha molta gent com jo, i que m'agradaria que algú fes alguna cosa per evitar-ho». Per Rosario ha demanat, des de la seva tristesa, que «la gent que té el mateix problema que vam tenir el meu marit i jo segueixi lluitant i segueixi tenint forces. A ell el va superar tot això, però cal seguir lluitant».

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv