Testimonis violència policial, 29-3-12. Alicia #Vaga29mTestimonis violència policial, 29-3-12. Alicia #Vaga29m - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
08:56
Testimonis violència policial, 29-3-12. Alicia #Vaga29m


Exigim, una vegada més, que es deixi d'utlitzar aquestes escopetes per què causen ferides indiscriminades a la població, per què només agreugen els conflictes, fent que tothom es posi a córrer sense una direcció determinada, perquè Espanya és dels pocs països de la UE que les utilitza, havent-les prohibit.

Més info a http://stopbalesdegoma.org

Si tu també has estat agredit durant la Vaga General del 29M i vols denunciar-ho i lluitar contra la impunitat policial, posa't en contacte amb:

mail: denunciacolectiva29m@gmail.com
blog: denunciacolectiva29M.wordpress.com
twitter: @denuncia29M

" Somos unos cuantos los agredid@s en el día 29 de marzo de 2012. ¡Estamos hart@s de impunidad policial! Nos hemos reunido preocupados por el terror causado por los Mossos que se vivió durante la huelga general en Barcelona."

PEL DRET A MANIFESTAR-NOS! PROU IMPUNITAT POLICIAL!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv