@LA_PAH millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny 2012 Intervenció contundent d' @Adacolau no emès a @tv3cat@LA_PAH millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny 2012 Intervenció contundent d' @Adacolau no emès a @tv3cat - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
09:23
@LA_PAH millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny 2012 Intervenció contundent d' @Adacolau no emès a @tv3cat


El vídeo amb el discurs de @AdaColau de @la_pah recollint el premi millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny que tv3 no va emetre:

El 22 maig 2012 @la_Pah ser guardonada amb el premi Mercè Conesa que atorga anualment @elPeriodico per unanimitat d'un jurat independent. La PAH va assistir a la gala #CatalaDeLAny retransmesa en directe per tv3, amb una audiència de més de 600.000 teleespectadors. No obstant això els ciutadans de Catalunya no van tenir l'oportunitat d'escoltar el discurs de la guardonada PAH, ni en directe ni posteriorment a través del web. Amb un lamentable retard, us deixem el vídeo amb la intervenció de la PAH davant la plana major de la Generalitat.

Per cert, el desnonament de Jaume al fa referència en el vídeo i que va tenir lloc l'endemà de la gala es va paralitzar per tercera vegada consecutiva malgrat el desplegament policial sol·licitat per Catalunya Caixa. A més es va arrencar un compromís, contemplat en un paper signat, per oferir a Jaume un lloguer social.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv