Roda de premsa del comunicat per la llibertat Ruben i Andreu #LlibertatRubenIAndreuRoda de premsa del comunicat per la llibertat Ruben i Andreu #LlibertatRubenIAndreu - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:32
Roda de premsa del comunicat per la llibertat Ruben i Andreu #LlibertatRubenIAndreu


Manifest de L'Assemblea de Barri de Sants

Des del teixit associatiu del barri de Sants, format per associacions de veïns i veïnes, centres socials autogestionats, cooperatives de treball i consum, casals independentistes i ateneus llibertaris, equipaments culturals, entitats educatives, mitjans de comunicació i organitzacions polítiques i assemblees populars, volem manifestar el nostre recolzament, la nostra solidaritat i la nostra estima, als companys Andreu i Rubén, injustament empresonats per haver participat en la vaga general del passat 29 de març del 2012.

Exigim la seva immediata posada en llibertat, i la retirada dels càrrecs per a ells i per al més del centenar de persones que, a dia d'avui, han estat encausades en motiu de la vaga.

Per a nosaltres, que formem part de la comunitat del barri que treballa dia a dia per millorar-lo i millorar les condicions de vida dels i les seves habitants, l'empresonament de l'Andreu i el Rubén ens causa un dolor profund. Són el millor de la nostra comunitat; són el futur; són nosaltres.

Un nosaltres ampli que està patint, a aquestes alçades i a les nostres esquenes, cinc anys ja de crisi econòmica: el robatori sistemàtic a la població per part de banquers i homes de negocis sense escrúpols. Estem patint la destrucció de l'Educació i la Sanitat públiques, la degradació continuada de condicions laborals i dels serveis socials. Estem patint quotidianament, amb les retallades del Govern de Convergència i Unió i el Partido Popular, la devastació generalitzada dels drets socials que tan havien constat aconseguir. Estem patint la submissió miserable de la classe política a una nova dictadura: la dictadura dels Mercats.

Contra aquesta nova dictadura econòmica estem lluitant, i l'Andreu i el Rubén, els nostres germans de lluita, estant lluitant amb Nosaltres. Per aquests motius varem secundar la vaga general del 29M, varem exercir el nostre dret a resistir-nos a la dictadura dels Mercats, varem participar dels piquets del matí i de les manifestacions de la tarda. L'Andreu i el Rubén van participar en una mobilització que havíem decidit col·lectivament: empresonant-los a ells se'ns empresona a totes les que participàrem a la vaga. I aquest és un atac intolerable cap a tota una comunitat que, de forma solidària i responsable, decideix lluitar per la seva vida.

A l'igual que ens resistim a la pèrdua dels drets econòmics i socials, ens oposem a la pèrdua de drets polítics. Criminalitzar els vaguistes, castigar les lluitadores, empresonar-les com han fet amb l'Andreu i el Rubén, suposa no només imposar la dictadura dels Mercats, sinó acostar-se cap a la dictadura política. I el nostre barri, popular i compromés, ja va lluitar ahir contra la dictadura franquista. I ho farà avui per a evitar que es consolidi la dictadura dels neoliberals.

No deixarem impune la repressió als nostres germans de lluita. En fem responsable no només al Conseller d'Interior, Felip Puig, sinó a tots els membres del Govern, a tots els regidors de Ciu i PP.

Per tant fem una crida per, amb la mobilització social, fer caure el Govern de CiU, per destructor dels drets socials i econòmics i de les llibertats polítiques.

Fem una crida al poble per a destituir el govern il·legítim, corrupte i lliberticida que està destrossant l'esforç social de construir un societat solidària i justa.

Fem una crida per a lluitar contra un Govern que empresona a la nostra gent i amnistia sistemàticament als delinqüents de la seva classe.

Llibertat immediata per l'Andreu i el Rubén!
Aturem la nova dictadura econòmica i política!
Amunt la lluita contra les retallades i la repressió!
Si estem junts i juntes, no podran amb nosaltres!

Sants, 1 de juny de 2012

Per més informació: http://llibertatrubeniandreu.blogspot.com
llibertatrubeniandreu@gmail.com

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv