Com un Gegant Invisible (working title. Trailer)Com un Gegant Invisible (working title. Trailer) - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
04:26
Com un Gegant Invisible (working title. Trailer)


Can Batlló, com un gegant invisible, amagat darrere els murs. Un recinte pendent de transformació i objecte de la revindicació i la lluita veïnal des de fa molts anys, actualment en procés de reapropiació per part de la ciutadania. Ens preguntem sobre quines són les regles del joc, els actors, interessos i estratègies que han dictat les transformacions urbanes a la Barcelona dels últims trenta anys i que ens han portat a la Barcelona actual, al Can Batlló de la propietat privada enfront el Can Batlló per la ciutat. Ens preguntem sobre el futur i sobre les altres Barcelones possibles. Un documental sobre Can Batlló i les ciutats imaginàries.

Des de l'entrada veïnal al recinte fabril de Can Batlló (www.canbatllo.org) l'11 de juny del 2011, hem estat realitzant aquest documental, i ara, un any després, el presentem al nou auditori del Bloc11.

Estrena del documental:
 • Auditori Bloc11 Can Batlló | 17 juny | 17.30h
  c/ Constitució 19, La Bordeta, Sants.
  Metro L1 Mercat Nou, o FGC estació Magòria-La Campana
 • Sala Actes COAC | 18 juny | 19.30h
  Plaça Nova 5, Ciutat Vella.

 • Llicència de Creative Commons
  SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv