Curt 4 - Paquito -  FREE: Històries Amb Conciència (Cas)Curt 4 - Paquito -  FREE: Històries Amb Conciència (Cas) - SantsTV
 Sèries 
Publica a Diaspora Web
22:31
Curt 4 - Paquito - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)


8 d'abril, 17:26 h. Ha arribat el moment de conèixer a Paquito.
Sinopsi:
Documental de no ficció rodat a l'agost del 2011. Coneixereu un dia en la vida de Paquito, un home que obre la porta de casa, perquè puguem conèixer més de prop com viu, amb qui viu, què menja, la seva "malaltia", el seu gos, el seu amic que li va venir a visitar ... De vegades no fan falta grans històries per explicar grans gestes, doncs potser el teu veí, pugui ser un Paquito, i tots puguem aprendre molt d'ell.
Com ja havia donat a conèixer anteriorment, aquest potser és el curt més personal i proper que hagi rodat, bàsicament perquè és un fet real. Molt necessari mirar tot el vídeo amb títols de crèdit inclosos. Sé que la seva història arribarà al cor de molts. A mi el toca cada vegada que la miro. Espero que inspiri, que la comporteu, que tots aprenguem petits detalls d'ella i que la gaudiu.

FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte que abasta un total de 8 curtmetratges, té com a finalitat difondre consciència i llum per a qui els vegi. No tenim cap finalitat de lucre ni de treure cap benefici d'això. No és el propòsit d'aquest projecte. Informar que l'estrena de FREE: HCC serà el 8 de gener, i cada vuit de mes s'estrenarà un nou curtmetratge fins a arribar al mes d'agost. Amb molt d'amor: Carlos Ocho.

Lloc oficial: freehistoriasconconciencia.blogspot.com

FREE-Historias-Con-Conciencia-por-Carlos-Ocho

Twitter @FreeHCC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv