[Madrid] Desnonament a Legazpi (27/06/2012) - Empentes i agressió a periodista alemany[Madrid] Desnonament a Legazpi (27/06/2012) - Empentes i agressió a periodista alemany - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
06:56
[Madrid] Desnonament a Legazpi (27/06/2012) - Empentes i agressió a periodista alemany


Al voltant de 50 persones es van concentrar ahir (27/06/2012) davant del portal número 8 del C/Manuel Aleixandre, a Legazpi, per intentar evitar el segon intent de desnonament d'una família del barri.

Al voltant de les 11h. quatre unitats d'antiavalots van arribar davant del portal i van començar a empènyer i pegar a la gent per obrir pas a la comissió judicial per a l'execució del llançament.

No hi va haver cap persona detinguda.

Al minut 5:00 es pot veure l'agressió realitzada a un periodista alemany del canal Arte (que no parlava castellà) i a la traductora (la noia que tiren a terra).

Més info sobre el cas de Milagros, Jose Luis i els seus tres fills aquí: http://youtu.be/alzIJ8L9p1w
I aquí: https://www.facebook.com/events/385436731519898/

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv