Les ONG ocupen la seu de l'Agència Catalana de Cooperació #MasNoPaga #CooperaSiLes ONG ocupen la seu de l'Agència Catalana de Cooperació #MasNoPaga #CooperaSi - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
06:53
Les ONG ocupen la seu de l'Agència Catalana de Cooperació #MasNoPaga #CooperaSi


Les ONG van fer ahir (28/06/2012) un lliurament massiu d'instàncies al Govern de la Generalitat, per denunciar i fer visible la desaparició de la política pública catalana de cooperació, drets humans i pau.

La Generalitat té un deute amb les ONGD de prop de 10 milions d'euros, la major part del qual correspon a l'Agència Catalana de Cooperació.

A les retallades del Govern del 80% en el pressupost de cooperació que han suposat acomiadaments i EROs a Catalunya, s'afegeixen els impagaments del propi Govern que han obligat a les ONGD a demanar pòlisses de crèdit per poder fer front als pagaments dels projectes a altres països.

Els ocupants han estat desallotjat la matinada d'avui (29/06/2012).

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv