Protesta ONG #MasnopagaProtesta ONG #Masnopaga - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:11
Protesta ONG #Masnopaga


Acció de protesta de les ONG catalanes, reclamant a l'Agència Catalana de Cooperació que compleixi els seus compromisos econòmics. Declaracions dels portaveus de les diferents entitats a les portes de l'ACCD, explicant l'entrega d'instàncies de paralització de projectes i tancament d'ong, conseqüència de l'impagament de l'administració pública.

L'acció es va portar a terme ahir (28/06/2012) i han desallotjat els ocupants aquesta matinada per una seixantena de mosssos (29/06/2012).

Més informació a http://www.fcongd.org/fcongd

Segueix tot el que es diu a les xarxes amb els hashtags #MASnopaga #presupuestoshumanos #cooperaSÍ

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv