Terratombats - Els jocs de la vergonya #20anysOpGarzonTerratombats - Els jocs de la vergonya #20anysOpGarzon - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
04:11
Terratombats - Els jocs de la vergonya #20anysOpGarzon


L'Operació Garzón fou una operació policíaca que consistí en la detenció de 45 persones vinculades al moviment independentista català l'any 1992 per presumpta pertinença a l'organització armada Terra Lliure, dirigida principalment per Baltasar Garzón.

Els detinguts denunciaren tortures i l'any 2004, es condemnà l'Estat espanyol per part del Tribunal Europeu dels Drets Humans per la no investigació del fets.

Cançó: Els jocs de la vergonya - Terratombats

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv