Intifada literàriaIntifada literària - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
01:31
Intifada literària


La veu d'un poble sense veu, Palestina ha estat present des de fa anys als carrers i en la solidaritat de molta gent arreu del nostre país, però poques vegades hem tingut l'oportunitat de conèixer Palestina des dels propis palestins, no hem tingut l'oportunitat de llegir Palestina amb les seves paraules, amb les seves expressions de sentir el que ells senten, viure el que viuen des dels seus ulls.

Aquest projecte pretén donar veu en català a la paraula palestina, ensenyar-nos com viuen, com senten i com és el seu país i la seva lluita per ser lliures. Amb aquest objectiu presentem 3 projectes literaris nascuts a Palestina de palestins i palestines. Una novel•la ambientada en la primera Intifada, l'autobiografia de la lluitadora Leila Khaled i la primera guia de viatges íntegra de Palestina. Amb aquests tres llibres podem construir una visió de totalitat tant del conflicte com de la realitat que viuen dia a dia palestins i palestines als territoris ocupats per Israel i conèixer també com és aquest poble palestí amb les seves costums i tradicions.

Col·labora a la Intifada Literària

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv