El major assentament d'immigrants de Barcelona sota amenaça de desallotjamentEl major assentament d'immigrants de Barcelona sota amenaça de desallotjament - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:30
El major assentament d'immigrants de Barcelona sota amenaça de desallotjament


Els uniformats amenacen als habitants amb desallotjar avui dilluns (16/07/2012), donant-los només tres dies de termini per recollir les seves pertinences i abandonar l'assentament. Això va ser catalogat pels residents com inadmissible i van denunciar que la policia no va mostrar en cap moment una ordre judicial per procedir.

El col · lectiu que habita aquesta zona industrial abandonada del Districte de Sant Martí es dedica principalment a la recollida i venda de ferralla des de fa tres anys i no ha protagonitzat conflictes amb la resta de persones del barri.

El complex no té aigua corrent i serveis bàsics com lavabos o recollida d'escombraries, fet que suposa un risc per a la salut i la qualitat de vida.

La passada setmana, durant l'Audiència Pública a la Seu del Districte, un representant del col·lectiu subsaharià li va exposar al Regidor Eduard Freixedes les condicions en què viuen aquestes persones i li va demanar que fes arribar aigua corrent a les naus industrials.

Uns dies més tard, lluny de respondre a aquesta demanda bàsica, el Regidor Freixedes, amb el beneplàcit de l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van enviar a la policia per anunciar el desallotjament imminent.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv