Curt 6 - Bárbara - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)Curt 6 - Bárbara - FREE: Històries Amb Conciència (Cas) - SantsTV
 Sèries 
Publica a Diaspora Web
27:40
Curt 6 - Bárbara - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)


8 de juny, 08:00. Arriba el moment de conèixer a Bàrbara.

Aquest és el segon curt de FREE protagonitzat per una dona, i tan revolucionària com Silvia Mas. A la recta final dels últims 3 curts de FREE, ja comencem a veure que connexió hi ha entre els personatges vistos anteriorment, així com veure que la nostra petjada pugui servir d'inspiració en un futur.

És hora de conèixer a Bàrbara i tot el seu entorn: amics, família, nuvi ... i com viu la seva vida. Potser és el meu projecte més personal de tots, tocant diverses temàtiques que ens porten a un mateix lloc: responsabilitat personal. Què faig amb la meva vida? Quina vida vull viure? ¿Quan responsable sóc d'ella? Dedico un temps per avaluar el que està passant en el meu entorn i què puc fer jo per millorar-lo? Com són les meves relacions? Com les puc millorar? Moltes preguntes suscita el visionat d'aquest curtmetratge, perquè les respostes que cadascú es pugui donar, siguin petites llavors de futurs nous camins que portin cap a un comportament més ètic i responsable.
Espero que gaudiu de tot el gran repartiment que intervé, de la seva música, de les seves localitzacions i sobretot, del seu variat i necessari contingut.

FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte que abasta un total de 8 curtmetratges, té com a finalitat difondre consciència i llum per a qui els vegi. No tenim cap finalitat de lucre ni de treure cap benefici d'això. No és el propòsit d'aquest projecte. Informar que l'estrena de FREE: HCC serà el 8 de gener, i cada vuit de mes s'estrenarà un nou curtmetratge fins a arribar al mes d'agost. Amb molt d'amor: Carlos Ocho.

Lloc oficial: freehistoriasconconciencia.blogspot.com

FREE-Historias-Con-Conciencia-por-Carlos-Ocho

Twitter @FreeHCC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv