Curt 7 - Iván - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)Curt 7 - Iván - FREE: Històries Amb Conciència (Cas) - SantsTV
 Sèries 
Publica a Diaspora Web
24:38
Curt 7 - Iván - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)


8 de juliol, 8pm. Arriba el moment de conèixer a Iván.

Crec que un dels temes que ens afecten a tots els treballadors d'aquest planeta és l'ambient i el clima laboral: amb qui treballes, què atmosfera es respira, els teus companys, els teus caps ... amb ells passes almenys 40h de la seva vida setmanal. És gairebé més temps que solem passar a casa: t'ho havies plantejat? És part de la teva família "escollida" per passar molts anys de la teva vida si el teu treball és estable. Llavors cal preguntar: com és la meva feina? ¿Gaudeixo? I si hi ha mal ambient laboral i un clima tòxic: com ho gestiono? Com afecta això a la resta de la meva vida?

El vaig veure una temàtica prou important a hores d'ara, perquè fos un gran motiu per plasmar-ho en un curt, i d'aquí va sortir la història d'Iván, un noi que s'inicia amb energia i il · lusió el seu primer dia de treball, fins que passades unes setmanes, anirà veient com ha de triar un camí o un altre ... i cada un té un resultat diferent. Això sí, sempre estàs a temps de canviar-te de costat.

He tingut una gran sort de poder comptar amb un ampli repartiment per aquest curt, unes oficines per poder rodar amb gairebé total llibertat (eternament agraït), i una gran disposició de tots els seus protagonistes per fluir en la improvisació de molts diàlegs, aportant molta collita personal per part de cada un.

Espero haver pogut recrear un atmosfera en la qual tots en certa manera ens puguem veure identificats en una o altra escena, i que la part de "consciència" que mostro, faci despertar a molts. Colors, grisos i emocions van molt units de la mà en aquesta història.
¡Gaudiu del setè i penúltim curt de FREE!

FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte que abasta un total de 8 curtmetratges, té com a finalitat difondre consciència i llum per a qui els vegi. No tenim cap finalitat de lucre ni de treure cap benefici d'això. No és el propòsit d'aquest projecte. Informar que l'estrena de FREE: HCC serà el 8 de gener, i cada vuit de mes s'estrenarà un nou curtmetratge fins a arribar al mes d'agost. Amb molt d'amor: Carlos Ocho.


Lloc oficial: freehistoriasconconciencia.blogspot.com

FREE-Historias-Con-Conciencia-por-Carlos-Ocho

Twitter @FreeHCC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv