Amadeu Casellas en risc de ser novament empresonatAmadeu Casellas en risc de ser novament empresonat - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
11:26
Amadeu Casellas en risc de ser novament empresonat


El passat 2 de juny del 2012 es notifica a Amadeu Casellas que s'ha de presentar a la sala novena de la Audiència Provincial de Barcelona, un cop allà li és notificat que té 10 dies per ingressar a la presó de Manresa per complir una pena de tres anys. Es demana, mitjançant recurs, que li siguin abonats dels 8 anys que la "injustícia" de l'Estat li deu i que ells mateixos reconeixen després del període d'un dur període de lluita que aconsegueix trencar la tancada.

Amadeu ha tornat a ser notificat del seu ingrés a la presó el pròxim dia 29 de juliol, Increïble però cert! Si no fos cert, fins i tot podria semblar una broma macabra de mal gust, però aquesta és la crua realitat de les lleis burgeses, els seus centres d'extermini i els seus "errors de còmput" que van necessitar de fins a tres vagues de fam, perquè prenguessin la decisió de posar-se a explicar.

Ara és el moment d'estar preparades per enfrontar de nou a la bèstia, lluitar amb la nostra millor arma: La solidaritat.
Amadeu Casellas Ramon no està sol, la seva llibertat és la nostra, la seva lluita és la nostra. La seva opció mai ha estat el silenci i la nostra tampoc.

Per la llibertat!
Per la solidaritat!
Per l'anarquia!
Enderroquem els murs de les presons!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv