#25S : Socio-vergència sanitària en acció. Via @_cafeambllet#25S : Socio-vergència sanitària en acció. Via @_cafeambllet - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
06:17
#25S : Socio-vergència sanitària en acció. Via @_cafeambllet


El Parlament de Catalunya ha celebrat avui una reunió de la Comissió d'Investigació de la Sanitat Catalana. Els grups polítics decidien avui quines persones hauran de comparèixer per donar explicacions i posar llum als múltiples escàndols que afecten a la sanitat catalana.

Els vots de CiU i PSC però han fet valer la seva majoria al Parlament per vetar una quantitat important de compareixents. Així, gràcies als acords entre CiU i PSC, nombrosos empresaris i polítics dels dos partits implicats en diversos escàndols, no hauran de comparèixer.

CiU i PSC també han impedit que compareguessin treballadors, activistes i periodistes que han investigats aquests escàndols durant els últims anys.

Pocs minuts després d'acabar la comissió, Artur Mas ha convocat eleccions per al 25 de setembre, la qual cosa deixa sense efecte aquesta comissió.

+ info: La ‘socio-vergència sanitària' posa pals a les rodes per investigar

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv