[Madrid] Intimidació i denúncia a premsa #25S #RodeaElCongreso[Madrid] Intimidació i denúncia a premsa #25S #RodeaElCongreso - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:22
[Madrid] Intimidació i denúncia a premsa #25S #RodeaElCongreso


El dia 25 de setembre de 2012 es va produir una manifestació amb el propòsit d'envoltar el congrés. Aquesta acció va acabar en una càrrega policial que porto al cos d'antiavalots a entrar a l'estació de rodalies d'Atocha per colpejar i disparar als manifestants que ja s'havien replegat, el que podria ser una acció policial de dubtosa validesa.

En aquest context diversos membres de premsa vam identificats, agredits, amenaçats i probablement denunciats pels membres d'antiavalots que es van negar al seu torn a donar el seu número d'identificació que ni tan sols portaven. Aquest vídeo és la crònica de l'assalt als periodistes.

(Els meus disculpes si en algun moment puc arribar a semblar parcial, aquest vídeo es aquesta pujant 3 hores després del que va passar i encara em trobo enfadat davant el tracte rebut per la policia)

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv