U.E. Sants 3 - C.D.C. Torreforta 1 (23/09/2012).U.E. Sants 3 - C.D.C. Torreforta 1 (23/09/2012). - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:01
U.E. Sants 3 - C.D.C. Torreforta 1 (23/09/2012).


U.E. Sants 3
C.D.C. Torreforta 1
Camp de L'Energia (23/09/2012 12:00)
Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 3)
Primera victòria del Sants, en un partit avorrit però molt efectiu, però sense treure-li cap merit a l'equip ja que el Torreforta arribava sense haver encaixat cap gol en dos jornades.
Els primers trenta minuts han estat un anar i tornar per tots dos equips sense perill. Llavors en el minut 28 en una pilota mal rebutjada per la defensa, arriba a Loren qui d'una bonica volea fa el primer xut clar entre els tres pals i el primer gol. A partir d'aquí el control i atac ha estat cosa del Sants, sense atabalar al contrari, sense atabalar-se ells, però anar fent. Així vuit minuts mes tard Gery rep una bona pilota al espai i marca amb un molt bon cop de qualitat. El Sants ha continuat atacant, sobretot Peque per la seva banda i fruit d'una de les seves internades Cornejo l'ha fet penal i ha vist la segona groga. El mateix Peque ha transformat el penalty.
La segona part jugant contra un Torreforta amb deu ha continuat amb la mateixa dinàmica que portava la primera part. Fins que en el minut 63, Beja fa una bona desmarcada amb la pilota i marca el tercer. A partir d'aquí el Sants atacava i tenia la pilota, i el Torreforta sortia a la contra i fins i tot ha pogut marcar el segon, però el resultat ja no ha canviat.
+ info: http://uesants.blogspot.com.es/2012/09/ue-sants-cdc-torreforta.html

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv