NoDebem NoPaguem #13O #GlobalNoise 2 (Cas)NoDebem NoPaguem #13O #GlobalNoise 2 (Cas) - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
00:32
NoDebem NoPaguem #13O #GlobalNoise 2 (Cas)


Els darrers mesos, l'impacte de la denominada crisi sobre les nostres vides s'ha intensificat i la casta política no mostra cap voluntat ni capacitat d'actuar al respecte. Per això fem nostra la polí­tica, prenem la iniciativa, revelem el mecanisme del deute que sustenta aquesta gran estafa que anomenen crisi i declarem que:

El deute no és públic ni legítim

El rescat i les seves mentides

Retallades, conseqüències del deute

Alternatives: jutgem a les persones culpables

Davant les mesures de l'1%, el 99% exigeix i s'exigeix a si mateix:

- Nosaltres som la solució.
- Rebuig del Memoràndum i del pagament d'un deute il·legítim per recuperar així la sobirania sobre les nostres vides. No Devem!!! No Paguem!! De nosaltres depèn!!
- Rescatem a les persones, no als bancs.
- Abolició de les mesures d'austeritat que es tradueixen en retallades i privatització dels serveis públics essencials per mantenir el teixit social. Així com de la reforma laboral i del "pensionazo".
- Jutgem a les persones responsables de la crisi.
- Comencem a canviar el sistema i busquem el repartiment just de la riquesa: - reforma fiscal - persecució del frau fiscal i abolició dels paradisos fiscals. - Eliminació del règim de les SICAV.
- Recuperem l'espai del comú: serveis públics universals i espais d'autogestió i suport mutu.
- Creació d'una banca veritablement pública socialitzada i amb control democràtic.

Els nostres problemes no són particulars ni espacials, arreu passa el mateix, per tant la solució és global, tot i que requereixi de la acció i coordinació local . Per això, us convidem a participar i a crear actes i accions contra el pagament del deute, preparar-nos per a la Setmana d'Acció Global contra el Deute, i en especial per a la concentració-manifestació GlobalNoise que tindrà lloc el Dissabte 13 de Octubre a les 18:00 hores a Plaça Catalunya. Retornarem el deute a qui l'ha generat. "El Deute és pringòs: porta la teva pitjor roba". NO DEVEM, NO PAGUEM, DE NOSALTRES DEPÈN!!!

Rescatem-nos amb els diners de qui ha creat aquesta estafa!!
Treu tot el deute que portes dintre!!

#NoDevem #NoPaguem #DeNosaltresDepèn
#13O
#13Obcn
#GlobalNoise

https://twitter.com/13obcn
http://manifestacioglobal13obcn.wordpress.com/
Setmana Internacional del Deute: http://tinyurl.com/8t8gkqq
Cartells: http://tinyurl.com/9rjqfg5

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv