Curt 8 - Anna - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)Curt 8 - Anna - FREE: Històries Amb Conciència (Cas) - SantsTV
 Sèries 
Publica a Diaspora Web
29:51
Curt 8 - Anna - FREE: Històries Amb Conciència (Cas)


El final de FREE arriba al final. Ja hem conegut a 7 protagonistes i ara toca conèixer la història de l'Anna. Ja l'hem pogut veure en acció a curt número 7 com una treballadora de l'oficina on treballava el seu protagonista. En anar Iván de l'oficina aquest li va cantar: "Girl, you have to be what tomorrow needs". Aquest punt final musical del curt 7, dóna peu al vuitè curt, que com molts ja saben, és un musical, i com tot musical, part del seu guió està en la lletra de les cançons.

Anna és una noia que està desorientada, té molts problemes i no sap on va ni què vol fer amb la seva vida. No li agrada la seva feina, no ha superat la relació amb el seu exnòvio, i no li agrada en general la seva vida. Però ella té un tema peculiar: s'imagina situacions que no existeixen a través de cançons i ella interpreta un personatge que no és a la vida real. A través de les cançons i el seu patiment, anirà tocant portes fins a arribar al més profund del seu ésser per trobar la llum que resideix a l'interior de tots nosaltres.

La intenció d'aquest curt musical és poder veure el poder que pot exercir l'elecció d'una o altra cançó en les nostres vides, i que ens poden portar per un camí o un altre. Com a segona finalitat era poder acabar amb una gran doble cançó de res i per descomptat, amb un gran re-final on donarà moltes respostes i solucions a la resta de curtmetratges, tancant aquesta connexió entre ells.

Gaudeix del FREE-Ending!

FREE: Històries Amb Consciència (FREE: HCC) és un projecte que abasta un total de 8 curtmetratges, té com a finalitat difondre consciència i llum per a qui els vegi. No tenim cap finalitat de lucre ni de treure cap benefici d'això. No és el propòsit d'aquest projecte. Informar que l'estrena de FREE: HCC serà el 8 de gener, i cada vuit de mes s'estrenarà un nou curtmetratge fins a arribar al mes d'agost. Amb molt d'amor: Carlos Ocho.

Lloc oficial: freehistoriasconconciencia.blogspot.com

FREE-Historias-Con-Conciencia-por-Carlos-Ocho
Twitter @FreeHCC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv