A @SomCanVies no el precinta ningú! #antiCIUparty #PeopleWitnessA @SomCanVies no el precinta ningú! #antiCIUparty #PeopleWitness - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
34:19
A @SomCanVies no el precinta ningú! #antiCIUparty #PeopleWitness


El CSA Can Vies ha rebut avui una amenaça de precinte de l'espai. Fa uns mesos que CiU des del districte de Sants va iniciar un expedient sancionador per aconseguir el cessament de les activitats a Can Vies, amenaçant també amb multes de fins a 30.000 Euros per no tenir les llicències corresponents.

Avui han començat a dur a terme aquestes amenaces. Aquesta tarda han vingut 4 agents de paisà a Can Vies, han identificat a una persona i han donat una carta en la que es deia que si es feia l'activitat prevista per aquesta nit precintarien el Centre Social.

La resposta no s'ha fet esperar i diverses persones i entitats veïnals han mostrat el seu rebuig públicament. Les imatges corresponen al cercavila que amb el nom #antiCiUparty ha tingut lloc a les 21:30 amb sortida des del CSA Can Vies.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv