Taller d'edició de vídeo digital, 01/12/2012 (AVLAB Can Batlló) @CanBatlloTaller d'edició de vídeo digital, 01/12/2012 (AVLAB Can Batlló) @CanBatllo - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:15
Taller d'edició de vídeo digital, 01/12/2012 (AVLAB Can Batlló) @CanBatllo


Taller d'edició de vídeo / AudiVisuals laboratori CanBatlló.

En aquesta ocasió el taller es va fer al Centre Social de Sants perquè el bloc onze de Can Batlló estava ple amb les assemblees de Barri de Sants.

Pròxima sessió de Taller Inicial: Dissabte, 12 de Gener, de 10.00 a 14.00 al bloc onze de Can Batlló.

Els veïns i veïnes del barri agrupats en la plataforma Recuperem Can Batlló estem lluitant des de fa molts anys per a que la transformació de Can Batlló sigui una realitat. A mitjans del 2009, cansats de veure com s'incomplia sistemàticament el calendari, vàrem anunciar a l'ajuntament que si al juny de 2011 les obres de transformació del recinte encara no havien començat els veïns i veïnes del barri entraríem a Can Batlló per començar a construir nosaltres mateixes els equipaments que tant necessitem. El passat 11 de juny, gràcies a la mobilització social, vàrem entrar a Can Batlló i vàrem aconseguir la cessió d'una nau: el Bloc 11, que des del mateix dia 11 funciona amb l'esforç voluntari dels veïns i veïnes organitzats assambleàriament, i que ja alberga, entre altres coses, la nova Biblioteca Popular Josep Pons.

Però tot i aquesta victòria, des de la plataforma Recuperem Can Batlló seguim amb la reivindicació. Encara queden veïnes i industrials per indemnitzar i el barri segueix necessitant els equipaments i l'espai verd previstos des de fa tants anys. Al mateix temps des de la plataforma posem en dubte el projecte vigent i creiem important pensar i definir amb la participació del barri i de tota la ciutat com ha de ser el futur Can Batlló.

Us convidem a assistir i a participar a les assemblees i activitats que es van organitzant. Si voleu formar part d'alguna comissió del BLOC 11 o afegir-vos a la llista de correus feu click aquí, sinó, podeu visitar la web i seguir les reivindicacions per a què la obertura definitiva de Can Batlló a la ciutat sigui, el més aviat possible, una realitat.

http://canbatllo.wordpress.com @canbatllo

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv