Concurs agitatiu: Can Vies no es tocaConcurs agitatiu: Can Vies no es toca - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
00:32
Concurs agitatiu: Can Vies no es toca


El concurs consisteix amb deixar via lliure a l'expressió artística i agitativa de/ls individu/s i col·lectius solidaris/es amb Can Vies. ( Art urbà, nihilista, postmodern, eskisofrènic, ...no tanquem portes a ningú)

A totes aquestes individualitats i col·lectius solidaris/es els hi demanem que facin una fotografia a l' obra i ens l'enviïn.
Es garanteix la protecció de dades.

PREMISSES DEL CONCURS

-Ens ha d'arribar una fotografia de l' obra via mail, bustia o colom.
-Els dissenys guanyadors de cada setmana seran exhibits a les diferents pàgines webs habituals del CSA, amb tota la fama que comporta...Es pot enviar un pseudònim per propagar la seva fama dins del 'mundillo'.
-Es premiarà l'originalitat, l'impacte visual d'aquesta, l'extravagància...
-Can Vies no es fa responsable de danys personals i materials.
-Punts extra si l' obra és dirigida a CIU, TMB o el districte de Sants.

DATA LÍMIT D'ENTREGA

Fins que TMB retiri la demanda al CSA Can Vies.

RECORDATORI:

Can Vies no es fa responsable de la seguretat de l'artista davant les forces del mal.

Més informació: http://canvies.barrisants.org

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv